Dendrobium Дендробіум

Категорія: Позначка:

Опис

Морфологія:
Дендробіум фаленопсіс це один з найкрупніших видів цієї рослини. Стебла прямі, великі, м’ясисті, заввишки близько 60 см. Листя рослини розташоване двома рядами, довгасте, сидяче. Живе кожен листочок 1-2 роки, після чого обпадає. Квітки бувають рожевими або яскраво-малино­вими. Вони зібрані в невеликі суцвіття. Дендробіум благородний в цілому схожий з дендробіумом фаленопсіс. Розміри цієї рослини менші, близько 50 см. Квітки розташовані на коротких цвітоносах, в центрі забарвлені в білий або рожевий колір, а на кінцях — в червоний або рожевий.

Догляд:
Дендробіум є світо­любивою рослиною, проте в жарку погоду його слід притіняти від прямих соняч­них променів. У весінньо-літній період ден­дробіум потрібно рясно поливати. Восени і зимою полив необхідно скоротити. Грунт для рослини повинен складатися з подрібненого моху, коріння папороті і деревного вугілля. Пересажу­вати дендробіум слід 1 раз в 2 роки. Розмножується рослина відросками.

Дендробіум Кінга — мініатюрний вид. Ви­сота стебла не перевищує 30 см. Листя довгасте, ланцетовидне, з розрізаними кінцями. Квітки дрібні, зібрані в суцвіття, мають приємний запах. Пелюстки можуть бути забарвлені у різні відтінки рожевого кольору.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Dendrobium Дендробіум”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *